Keniaanse ouders over het belang van oudervoorlichting

 

In ons partnerziekenhuis in Kenia organiseren onderzoeker Sandra Langat en kinderarts Gilbert Obara elke vrijdag oudervoorlichtingsbijeenkomsten. Ze organiseren ook support meetings voor ouders onderling. Deze vader en moeder leggen uit wat die bijeenkomsten en het bijbehorende medicatiedagboek voor hen betekenen. Het oudervoorlichtingsprogramma is ontwikkeld in samenwerking tussen Keniaanse professionals en professionals van het Prinses Máxima Centrum. Dankzij dit speciale programma is het percentage kinderen met kanker dat voortijdig stopt met behandeling drastisch gedaald van 54% naar slechts 2%.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

March 16, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

World Child Cancer NL heeft de ANBI-status. Bankgegevens: IBAN NL23FVLB0226795012

© 2017 World Child Cancer NL & Prinses Máxima Centrum · Utrecht · The Netherlands  ·  Disclaimer